Antena Meniu Search
x

Video Regretele primarului din Rădăuți, care a alimentat teoriile conspirației după ce a simulat vaccinarea: "Am vrut sa pară, pardon, sa fie cât mai bine. N-aș mai face..."

Pentru primarul din Rădăuţi, imaginea e mai importantă decât vaccinarea. Nemulţumit cum a ieşit în filmarea de la centrul de imunizare, edilul a tras o dublă, în biroul managerului spitalului municipal. Locuitorii au sesizat că setul doi de fotografii este făcut în alt loc, iar de aici până la acuzaţii care alimentează teoriile conspiraţiei nu a mai fost decât un pas.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 22.09.2021, 20:32

Vezi și

Filmarea cu primarul din Rădăuţi care se vaccinează a fost făcută luni, chiar în ziua când oraşul intra în scenariul roşu. În imaginile postate pe pagina instituţiei se vede că edilul stă pe un scaun negru, că pardoseala este gri şi că, în partea dreaptă, există o masă cu doze şi ustensile. Numai că, pe pagina personală, edilul a încărcat alte două poze, făcute nu la centrul de vaccinare, ci în biroul managerului spitalului municipal. Singura diferenţă este că acum îşi acoperă abdomenul cu o mână, ca să pară mai suplu. Primarul are însă altă explicaţie.

Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți: Au apărut două tipuri de fotografii pentru că prima nu avea o calitate deloc bună... Dacă era trimisa către presa scrisă, nu puteau fi transmise... Nu e o vorba despre o sesiune foto... Am vrut sa pară, pardon, sa fie cât mai bine.

Dan Vatră, managerul Spitalului Municipal Rădăuți: Sesiune foto e mult spus. Nu era clară poza inițială. Înțeleg ca lumea l-a luat ca ceva fals... Eu n-am luat lucrurile așa.

Localnicii au sesizat imediat diferenţele: scaunul din piele maro, pardoseala crem, lipsa papucilor de unică folosinţă şi peretele mult mai aproape. Aşa că, în loc să fie motivaţi să se imunizeze, au şi mai multe semne de întrebare. 

Pe acelaşi subiect

Primarul din Rădăuți spune că regretă acum gestul

Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți: Dacă e acum... N-aș mai face... Data viitoare o sa dau fotografiile așa cum sunt.

La Spitalul Municipal Rădăuți, cadrele medicale sunt vaccinate doar în proporție de 60%.  În oraş, în ziua în care primarul s-a imunizat, cinci bolnavi internaţi, infectați cu Sars COV 2, au murit. Niciunul dintre ei nu era vaccinat. Județul Suceava are cea mai mică rată de vaccinare din țară, deşi la începutul pandemiei era numit Lombardia României. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Regretele primarului din Rădăuți, care a alimentat teoriile conspirației după ce a simulat vaccinarea: "Am vrut sa pară, pardon, sa fie cât mai bine. N-aș mai face..."