Antena Meniu Search
x

Pedeapsă exemplară pentru "Bestia din Ploiești". 13 ani în pușcărie va sta tânărul care și-a torturat și umilit iubita | Video

Robert, tânărul care a îngrozit România cu faptele sale de cruzime, va sta în pușcărie 13 ani. Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă, iar pedeapsa este și mai mare ca cea primită în primă fază de tânăr, supranumit "Bestia din Ploiești".

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.10.2020, 13:43

- observatornews.ro
  • Tânărul, supranumit "Bestia din Ploiești" a fost condamnat la 13 ani de închisoare
  • El și-a torturat și umilit iubita, apoi s-a lăudat pe Facebook

Pedeapsa a rezultat din mai multe capte de acuzare.

"-Condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL la pedeapsa închisorii de 5 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

- Condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 8 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

- Condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 5 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare a vieţii private.

- Condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieţii private.

- Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 8 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 4 ani, 9 luni şi 20 de zile, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 12 ani, 9 luni şi 20 de zile închisoare"

Robert Gabriel Berechet, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urmă cu doi ani. Mai multe filmuleţe extrem de violente, în care tânărul își bate iubita cu bestialitate, îi spărgea pahare în cap și o obliga să îi sărute picioarele, au fost postate de către acesta, pe rețelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pedeapsă exemplară pentru "Bestia din Ploiești". 13 ani în pușcărie va sta tânărul care și-a torturat și umilit iubita | Video