Antena Meniu Search
x

Video Satul pitoresc din România unde Regele Charles al III-lea va face prima oprire, după vizita la Cotroceni. Suveranul a cumpărat aici trei case vechi de peste 100 de ani

După întâlnirile programate cu oficialii români, Regele Charles al III lea va merge la proprietăţile sale din Valea Zălanului, un sat pitoresc din judeţul Covasna, aflat în Munţii Baraolt. Suveranul a cumpărat aici trei case vechi de peste 100 de ani. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 02.06.2023, 13:47

Vezi și

Mai sunt câteva ore până când Majestatea Sa va ajunge la Valea Zălanului, unde va lua cina la una dintre casele sale, iar zilele următoare să poată ieși în natură, pentru că în programul său sunt foarte multe plimbări trecute, trasee pe care le cunoaște foarte bine.

Măsuri de securitate de grad zero

Este o vizită privată de odihnă. Această vizită are o dublă însemnătate, anul acesta se fac 25 de ani când Majestatea Sa a venit prima dată în România, îndrăgostindu-se de Transilvania, si apoi vorbim de prima vizită a regelui după încoronare.

Așadar România va fi pusă din nou în presa internațională pe prima pagină prin această vizită. Sunt măsuri de securitate de grad zero. Sunt mai multe variante de traseu, elicopter, avion sau cu mașina pe traseul clasic.

Pentru localnici, această vizită înseamnă sărbătoare, oamenii și-au luat hainele bune și așteaptă tradiționalul picnic cu Majestatea Sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Satul pitoresc din România unde Regele Charles al III-lea va face prima oprire, după vizita la Cotroceni. Suveranul a cumpărat aici trei case vechi de peste 100 de ani