Antena Meniu Search
x

Revoltat că i-a fost blocată mașina, un șofer a scos roata și a lăsat-o în mijlocul drumului: "Am roți să-mi pun și-n cap!" (Video)

Un șofer revoltat a făcut scandal în centrul Ploieștiului, după ce angajații Serviciului de Gospădărire Urbană i-au blocat roata mașinii pentru staționare neregulamentară. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.07.2020, 16:30

Șoferul prahovean a fost amendat cu 100 lei
Revoltat că i-a fost blocată mașina, un șofer a scos roata și a lăsat-o în mijlocul drumului - capturi video Facebook
  • Un șofer prahovean a făcut un scandal monstru pe o stradă din Ploiești, supărat că i s-a blocat mașina.
  • Bărbatul a fost amendat cu 100 de lei.

Nemulțumit, bărbatul a scos roata cu tot cu sistemul de blocare și a înlocuit-o cu rezerva.

Tot el a fost cel care a sunat la 112, reclamând faptul că angajații SGU refuză să scoată sistemul de blocare de pe roata pe care o lăsase în mijlocul străzii.

După ce la fața locului s-au prezentat echipaj al Poliției Locale și unul al IPJ Prahova, a urmat un întreg scandal. Circul a durat minute bune și a fost filmat chiar de șofer. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit directorului adjunct al SGU Ploiești, Cristinel Șchiopu, cazul a fost rezolvat din punctul de vedere al instituției pe care o conduce.

“În urma constatărilor făcute de Poliție, angajații de la serviciul blocări au ridicat roata cu sistemul de blocare. Roata se află în custodia noastră, proprietarul poate veni să o ridice, urmând să plătească, așa cum este normal, pentru deblocare. Mai departe, cazul este la Poliție“, a spus reprezentantul SGU Ploiești, potrivit Ziarul Incomod.

Ce spune IPJ Prahova

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 11:00, am fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că a fost implicată într-un conflict verbal cu lucrători din cadrul S.G.U. Ploiești, acesta având ca motiv blocarea roții autoturismului proprietate personală.

Echipajul de siguranță publică ajuns la fața locului a constatat faptul că pe partea carosabilă se afla o roată a unui autovehicul, pe care era aplicat un sistem de blocare, aceasta fiind demontată de la autoturism.

Întrucât apelantul a săvârșit în public acte prin care a tulburat ordinea publică a fost sancționat contravențional cu suma de 100 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991. În cauză, nu au fost identificate aspecte de natură penală.

Citește și: Depășire criminală pe un drum din Constanța. Șoferul unui Mercedes, la un pas să provoace o tragedie (Video) Tânără de 29 de ani, moartă într-un accident cumplit la Chirnogeni, în Constanța. Mașina în care era s-a înfipt într-un copac

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Revoltat că i-a fost blocată mașina, un șofer a scos roata și a lăsat-o în mijlocul drumului: "Am roți să-mi pun și-n cap!" (Video)