Antena Meniu Search
x

Şi-a comandat haine de peste 600 de lei, dar când a deschis coletul şi a văzut ce a primit a sunat imediat la poliţie

O femeie din Alba, care şi-a comandat mai multe articole de îmbrăcăminte de pe internet, s-a trezit cu un pachet plin de bidoane goale cu vopsea şi haine uzate. Un tânăr din Giurgiu este cercetat acum pentru înşelăciune. 

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 13:02

- Shutterstock

 Un tânăr din Giurgiu este cercetat pentru înşelăciune, după ce, în loc de obiecte de îmbrăcăminte comandate, pe internet, de către o femeie din Alba, i-a trimis acesteia bidoane goale cu vopsea şi haine uzate, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, Agerpres, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 30 mai 2023, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat un tânăr de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă sesizată poliţie la data de 11 aprilie 2023 de către o femeie din Abrud. Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii aprilie 2023, bărbatul ar fi postat pe internet, sub o identitate falsă, un anunţ prin care oferea spre vânzare obiecte de îmbrăcăminte, context în care ar fi primit o comandă de la reclamantă, în valoare de 620 de lei, însă, în loc de articolele vestimentare promise, ar fi expediat haine uzate şi bidoane goale de vopsea", se menţionează în comunicat.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, prejudiciul a fost recuperat integral.

"Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale", mai precizează comunicatul IPJ Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şi-a comandat haine de peste 600 de lei, dar când a deschis coletul şi a văzut ce a primit a sunat imediat la poliţie