Antena Meniu Search
x

Şi-au cumpărat o maşină second-hand, dar câteva ore mai târziu sunau la 112. Păţania unei familii din Dolj

Şi-au cumpărat o maşină second-hand, dar n-au apucat să se bucure de ea. Este păţania unei familii din Dolj, care luase autoturismul la mâna a doua de la un tânăr din comuna Catane. Totul părea să meargă bine: soţul s-a înţeles la bani cu vânzătorul, au dat mâna şi bărbatul i-a predat cheile şi actele maşinii. Câteva ore mai târziu, soţia cumpărătorului, o tânără de 22 de ani, suna furioasă la 112.

de Ioana Petcu

la 04.12.2022, 15:32

masina second hand de vanzare
Maşina second-hand, abia cumpărată, a fost furată din parcare - Profimedia

Bucuroşi că şi-au cumpărat o maşină second-hand, doi soţi din judeţul Dolj nu şi-ar fi închipuit că aveau să cheme poliţia, câteva ore mai târziu. Femeia, o tânără de 22 de ani din comuna Galicea Mare, a sunat sâmbătă seară la numărul de urgenţă 112 şi le-a povestit operatorilor ce au păţit. Ziua începuse cum nu se poate mai bine: soţul acesteia tocmai cumpărase un autoturism la mâna a doua de la un bărbat de 31 de ani din comuna Catane. Cu cheile şi actele maşinii în buzunar, acesta a adus maşina acasă, unde a parcat-o chiar în faţa locuinţei.

Maşină second-hand, furată din parcare

Dar seara le-a adus o surpriză neplăcută. Maşina "s-a făcut nevăzută", de parcă nici n-ar fi existat. A fost găsită în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, abandonată în extravilanul comunei Negoi, într-o zonă cu vegetaţie densă. Dar cu toate că maşina a apărut la fel de bizar cum dispăruse, poliţiştii s-au găsit în faţa unei alte "enigme". Cine furase autoturismul? Ancheta le-a oferit deja un prim suspect. Este vorba chiar despre nepotul vânzătorului, care, împreună cu un bărbat de 33 de ani din comuna Negoi, ar fi săvârşit furtul.

Totul a fost pus la cale cu gijă. "Până în comuna Galicea Mare, cei doi s-ar fi deplasat cu un alt autoturism, condus de tânărul de 19 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, existând suspiciunea că i-a fost încredinţat de bărbatul de 33 de ani", transmite Poliţia Judeţeană Dolj.

Pe numele celor trei, poliţiştii au deschis un dosar penal care vizează infracţiuni de furt calificat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şi-au cumpărat o maşină second-hand, dar câteva ore mai târziu sunau la 112. Păţania unei familii din Dolj