Antena Meniu Search
x

SIDA în România! Fostele iubite ale tânărului din Segarcea sunt purtătoare ale virusului HIV!

Fetele au întreținut relații sexuale cu tânărul din orașul doljean, iar apropiaţii acestora spun că abia la înmormântare s-a aflat că băiatul era bolnav.

Fetele au întreținut relații sexuale cu tânărul din orașul doljean, iar apropiaţii acestora spun că abia la înmormântare s-a aflat că băiatul era bolnav.

Întreaga comunitate din Segarcea trăiește momente dramatice după ce un tânăr care a murit zilele trecute a fost depistat cu virusul HIV. După ce vestea s-a răspândit, mai multe persoane din orașul doljean au intrat în panică, motivul fiind cât se poate de întemeiat. Informații, neconfirmate încă, susțin că băiatul ar fi întreținut relații sexuale cu multe fete din localitate.

ZiIele trecute, două dintre fostele iubite ale defunctului au primit informația oficială din partea medicilor că sunt purtătoare ale virusului HIV, una dintre acestea fiind deja internată la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Craiova.

Se pare că cele două femei au aflat vestea abia în ziua în care băiatul a fost înmormântat, iar surse credibile susțin că acestea nu vor fi singurele persoane care vor fi depistate în viitorul apropiat!

“Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat şi l-a trimis în control pe coordonatorul programului naţional de prevenire şi control al infecţiei HIV din cadrul DSP. Acest control a avut ca scop consilierea personalului medical din Segarcea, respectiv a medicilor din spital, dar şi a celor din laborator sau medicii de familie privind Legea 584/2002, legată de măsurile de prevenire a răspândirii bolii şi protecţie a persoanelor infectate. Medicul a stat de vorbă cu cinci medici de familie, cu persoanalul medical din spital, a recomandat intensificarea activităţilor de informare şi comunicare către populaţia generală, dar mai ales către populaţia activă din punct de vedere sexual. Toate persoanele care au venit în contact cu persoana decedată sau cu alţii din anturajul acestuia şi doresc să se testeze o pot face în mod gratuit la laboratorul DSP din strada Brestei nr. 6 sau în orice cabinet particular din Dolj“, a declarat, miercuri, Narcisa Dinică, purtător de cuvânt al DSP Dolj.

Citește și:
Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » SIDA în România! Fostele iubite ale tânărului din Segarcea sunt purtătoare ale virusului HIV!