Antena Meniu Search
x

Şofer de autobuz din Brăila filmat beat mort la volan, cu călători în maşină. Un bărbat l-a forţat să oprească (Video)

Un şofer de autobuz aflat în stare avansată de ebrietate a fost filmat conducând mijlocul de transport în comun prin traficul brăilean.

Un şofer de autobuz, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost filmat conducând un mijloc de transport în comun prin traficul brăilean.

Cu oameni în maşină, şoferul a fost foarte aproape să provoace un accident, iar un călător a luat imediat atitudine, procedând la informarea autorităţilor.

El a sunat la Poliţie, informând că şoferul autobuzului nu se simte bine şi este nevoie de o patrulă care să verifice ce se întâmplă.

Bărbatul a insistat cu un alt apel la Poliţie, după ce şoferul autobuzului a blocat o intersecţie şi a început să meargă în zig-zag pe şosea. La telefon, poliţiştii l-au informat să transmită şoferului să oprească imediat mijlocul de transport, lucru pe care călătorul l-a făcut.

La sosirea poliţiştilor, şoferul de autobuz a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare uriaşă, 1,32 la mie.

sursa video: (Lintas Nicolae)

Conducătorul autobuzului a fost transportat la spital pentru efectuarea analizelor de sânge, pentru a determina valoarea exactă de acool în sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer de autobuz din Brăila filmat beat mort la volan, cu călători în maşină. Un bărbat l-a forţat să oprească (Video)