Antena Meniu Search
x

Andrei, şoferul BMW-ului care a provocat accidentul mortal, nu avea permis. Suceveanul a fugit, părăsindu-şi prietenul în agonie

Tânărul care se face vinovat de tragedia din Suceava, accidentul în care au murit nevinovaţi doi tineri de 18 şi 25 de ani, nu avea nici măcar permis de conducere. Mai mult, accidentul a avut loc după ce Andrei, aflat la volanul unui BMW mai vechi (320), a depăşit pe linie continuă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.11.2019, 13:45

Şoferul BMW-ului a fugit de la locul accidentului
Tânărul care a provocat accidentul mortal din Suceava nu avea permis - Observator.tv

Tânărul care se face vinovat de tragedia din Suceava, accidentul în care au murit nevinovaţi doi tineri de 18 şi 25 de ani, nu avea nici măcar permis de conducere. Mai mult, accidentul a avut loc după ce Andrei, aflat la volanul unui BMW mai vechi (320), a depăşit pe linie continuă, noaptea.

Scăpat cu viaţă din accident, Andrei P. a fugit imediat, părăsindu-şi prietenul încarcerat, în maşina care devenise un morman de fiare. În cealaltă maşină, un alt tânăr murea nevinovat. Cinci victime au rezultat în urma impactului, toate transportate la spital. Printre răniţi era şi un minor.

Reţeta dezastrului: fără permis la volan, depăşire pe linie continuă, noaptea

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 despre faptul că la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre orașul Gura Humorului s-a produs un grav  accident rutier.

Pe acelaşi subiect

Din primele verificări a rezultat că  pe D.N. 17, la km. 195 au intrat în coliziune frontală două autoturisme, respectiv un autoturism marca BMW 320 și un autoturism marca WV Passat.

Imediat după accident, conducătorul autoturismului BMW a abandonat vehiculul la fața locului și a fugit, deşi prietenul său, de pe scaunul din dreapta, se afla în stare critică, încarcerat în ce mai rămăsese din maşină. În cealaltă maşină, un alt tânăr a murit şi alte persoane aveau nevoie de îngrijiri imediate. Totuşi, autorul accidentului a ales să fugă.

A ignorat indicatorul "depăşirea interzisă"

Poliţiştii informează că, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea autoturismul marca BMW 320, având un pasager pe locul din dreapta față, cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă" și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat, condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Ostra.

După impact, autoturismul condus de tânărul din Ostra a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80 %. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului marca BMW, a părăsit locul producerii accidentului fără a mai putea fi identificat.

Cinci victime, doi morţi

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului din Ostra, dar şi a unui alt tânăr din maşina acestuia, care are ambele mâini rupte, transportați la Spitalul Județean de Urgențe Suceava. Tot în urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din dreapta din BMW şi a altui tânăr din Passat. Nu se ştie momentan în ce stare este şoferul BMW-ului sau ce răni are, însă acesta a putut să fugă de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la 45 de kilometri depărtare, în casa unei rude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andrei, şoferul BMW-ului care a provocat accidentul mortal, nu avea permis. Suceveanul a fugit, părăsindu-şi prietenul în agonie