Antena Meniu Search
x

Șofer conduce haotic pe contrasens, filmat cum se înfige cu mașina într-un cap de pod la Slimnic, în Sibiu (Video)

Un șofer în vârstă de 60 de ani a scăpat cu viață, după ce mașina pe care o conducea s-a înfipt într-un cap de pod din localitatea Slimnic, județul Sibiu. Accidentul a fost filmat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.09.2020, 07:37

Accident la Slimnic, în Sibiu, filmat de o cameră de bord
Șofer conduce haotic pe contrasens, filmat cum se înfige cu mașina într-un cap de pod la Slimnic, în Sibiu - Facebook / Rares Stoicescu
  • Accidentul a fost filmat de camera de bord a unui şofer care circula în spatele maşinii.
  • Şoferul a fost descarcerat de pompieri şi dus conştient la spital cu răni minore.

Camera de bord a unui șofer sibian a surprins momentul teribil în care mașina care circula în fața lui iese de pe carosabil și se se izbește de un cap de pod.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe DN14, în localitatea Slimnic.

În imagini se vede cum, înainte de impact, șoferul circulă haotic. Intră pe contrasens şi are probleme în a ține linia dreaptă.

La scurt timp, mașina, o Dacia Sandero, se oprește într-un cap de pod.

Din fericire, chiar dacă coliziunea a fost puternică, bărbatul de 60 de ani a scăpat teafăr. A fost descarcerat de echipajele ISU, a primit primele îngrijiri medicale și a fost transportat la spital conștient, cu răni minore.

Șoferul sibian a cărui cameră de bord a filmat impactul a publicat pe Facebook un mesaj, dar și imagini de la locul accidentului. Omul a precizat că data de pe înregistrare este greșită, pentru că tocmai resetase camera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șofer conduce haotic pe contrasens, filmat cum se înfige cu mașina într-un cap de pod la Slimnic, în Sibiu (Video)