Antena Meniu Search
x

Tânărul care a intrat cu viteză în TIR, la Şcheia, făcuse infarct la volan. Se întorcea de la fiul lui, spitalizat la Iaşi

Concluzii teribile în cazul accidentului înfiorător produs în 9 decembrie, la Şcheia, când şoferul unei maşini a intrat cu viteză într-un TIR, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.12.2019, 16:26

Şoferul mort la Şcheia se întorcea de la fiul lui, spitalizat la Iaşi
Tânărul care a intrat cu viteză în TIR, la Şcheia, făcuse infarct la volan - ISU Bucovina Suceava

Concluzii teribile în cazul accidentului înfiorător produs în 9 decembrie, la Şcheia, când şoferul unei maşini a intrat cu viteză într-un TIR, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. 

Primele cercetări efectuate de poliţişti arată că bărbatul de 39 de ani s-a izbit cu maşina în TIR, după ce a făcut infarct la volan. 

Potrivit adevarul.ro, bărbatul se întorcea de la Iaşi, acolo unde era spitalizat fiul său.

Reamintim că tragicul accident s-a produs luni, 9 decembrie, în jurul orei 12.00, pe raza comunei Şcheia, din judeţul Suceava. 

Tânărul de 39 de ani se afla la volanul unei maşini Skoda şi conducea pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava când a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit frontal într-un TIR.

Şoferul TIR-ului, după accident: "I s-a făcut rău, o fi adormit..."

"În urma impactului, conducătorul auto de 39 de ani a decedat”, a declarat atunci comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. 

Şoferul TIR-ului spune că nu a putut să evite impactul.

"A intrat în faţă pe contrasens. Am văzut maşina cum venea în vale, poate se redresează, se duce undeva. Nimic. A intrat în mine acolo. Am tras puţin stânga. I s-a făcut rău, o fi adormit, nu pot...din curbă a venit pe contrasens. Eu l-am văzut, dar unde puteam să mă duc, dacă el a intrat pe contrasens", a explicat Virgil Raţă, şoferul autotrenului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tânărul care a intrat cu viteză în TIR, la Şcheia, făcuse infarct la volan. Se întorcea de la fiul lui, spitalizat la Iaşi