Antena Meniu Search
x

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară. Amândoi au fost răpuşi de aceeaşi boală şi au lăsat în urma lor un ocean de lacrimi şi durere.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 09:24

Nicuşor Rusu avea 42 de ani
Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară - Facebook

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară. Amândoi au fost răpuşi de aceeaşi boală şi au lăsat în urma lor un ocean de lacrimi şi durere.

O mamă îşi plânge fii, morţi amândoi în aceeaşi zi. Tanti Angi era la căpătâiul lui Ionel, care murea într-un spital din România, când a aflat că s-a stins şi Nicuşor, celălalt fiu al ei, la Treviso, în Italia. Amândoi sufereau de cancer şi în ciuda luptei cu boala, amândoi au pierdut.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 anişori, Nicolas, de care era foarte mândru. Nicuşor a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala. Prietenii au demarat o acţiune de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta la repatrierea trupului său.

"Dragi Prieteni, in dimineata zilei de luni cand Nicusor Rusu se stingea din viata... familia lui din Romania plangea trecerea la nefiinta si a fratelui lui Nicusor, Ionel Rusu si acesta suferind de cancer... da in aceiasi dimineata ati citit bine. Nu-mi pot imagina cat de mare e suferinta familiei a mamei lor neputand fii alaturi de ambii in acelasi timp. Cu ajutorul nostru poate macar sa-si ia ADIO si de la Nicusor. Sunt convins ca ii purtam in rugile noastre dar putem sa participam cel putin astfel si la usurarea crizei financiare. Va transmit recunostinta lui Angi Rusu si totodata multumesc anticipat pentru donatiile voastre. Dumnezeu sa v-a Binecuvanteze.", a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Mama celor doi băieţi îl aşteaptă şi pe Nicuşor acasă, la Galaţi, să îl îngroape lângă Ionel. Durerea ei nu se va stinge vreodată, dar măcar poate să îi plângă împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară