Antena Meniu Search
x

O șoferiță beată a făcut prăpăd cu Audi în Mamaia Nord. A distrus un giratoiu, apoi s-a înfipt cu mașina într-un bloc (Video)

Imagini teribile filmate în Mamaia Nord, județul Constanța, după ce șoferița unui Audi a pierdul controlul volanului, ajungând cu mașina într-un bloc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.07.2020, 10:17

O șoferiță beată a făcut prăpăd cu Audi în Mamaia Nord. A distrus un giratoiu, apoi s-a înfipt cu mașina într-un bloc Vezi și
  • Accidentul s-a produs în această dimineață, după ce șoferița unui Audi a pierdut controlul volanului.
  • Tânăra de 29 de ani era băută și s-a ales cu dosar penal.

În înregistrarea primită la redacție, se vede cum mașina a distrus un sens giratoriu, a spulberat semnele de circulație, după care, ajunsă pe trotuar, a rupt colțul unui bloc și s-a înfipt în zidul lateral al clădirii.

Din primele informații, șoferița era băută în momentul producerii accidentului.

"La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 4.22, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe DC 86, dinspre Năvodari către Mamaia, iar în dreptul Hanului cu Pești a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 

Femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", au transmis polițiștii.

Șoferița s-a ales cu dosar penal.

- Articolul a fost realizat cu ajutorul informațiilor primite de la reporterul Observator în Constanța, Andreea Filip, și este în curs de actualizare - 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O șoferiță beată a făcut prăpăd cu Audi în Mamaia Nord. A distrus un giratoiu, apoi s-a înfipt cu mașina într-un bloc (Video)