Antena Meniu Search
x

Şoferul unui autobuz şcolar din Bacău, reţinut după ce a fost prins beat la volan. Avea o alcoolemie de aproape unu la mie

Un bărbat din Bacău a fost reţinut, miercuri, după ce a fost prins la volanul unui autobuz de transport elevi în timp ce avea o concentraţie de aproape unu la mie alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 18:01

Şoferul avea o alcoolemie de aproape 1 la mie
Şoferul avea o alcoolemie de aproape 1 la mie - Shutterstock - foto ilustrativ

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, conducea un autobuz care asigură transportul la şi dinspre şcoală al copiilor din comunele băcăuane Coloneşti şi Răchitoasa. Luni, el a fost oprit de către poliţiştii Postului de Poliţie Răchitoasa. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat o valoare de 0,94 mg/L alcool pur în aerul expirat, scrie News.ro.

Ei i-au cerut acestuia să îi însoţească la o unitate sanitară, pentru prelevarea de mostre de sânge care să stabilească cu exactitate alcoolemia, însă şoferul beat a refuzat.

Şoferul conducea beat

Poliţia Judeţeană Bacău a anunţat că miercuri poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a şoferului. El va fi prezentat unui procuror, care va decide dacă dispune alte măsuri preventive sau va cere emiterea de către instanţă a unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.  Permisul de conducere al şoferului beat a fost suspendat cu dovadă fără drept de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul unui autobuz şcolar din Bacău, reţinut după ce a fost prins beat la volan. Avea o alcoolemie de aproape unu la mie