Antena Meniu Search
x

Video Soţia bărbatului care i-a ucis pe muncitori îi transmitea că face bine ceea ce face şi îl încuraja, din apartamentul vecin. A fost şi ea arestată

Autorităţile au povestit cum au intervenit în situaţia de criză de la Oneşti, unde un bărbat şi-a ieşit din minţi şi i-a ucis pe cei doi muncitori care îi renovau fostul apartament. Soţia acestuia, în loc să salveze două vieţi absolut nevinovate şi bărbatul de puşcărie, l-a încurajat în pornirile sale ucigaşe. Rezultatul acţiunilor sale - doi morţi.

de Redactia Observator

la 02.03.2021, 16:57

Femeia a fost şi ea arestată, după ce şi-a încurajat soţul să-i omoare pe bieţii oameni - Observatornews.ro

Soţia îl încuraja, în loc să îl oprească de la crimă

Un bărbat din Oneşti a ucis două persoane, doi muncitori care se ocupau de renovarea fostului apartament. Motivul este unul complex şi implică o nemulţumire de decizia unei instanţe care i-a confiscat apartamentul familiei bărbatului, după ce soţia sa ar fi delapidat o firmă cu o mare sumă de bani. Cei doi au rămas fără casă şi s-au mutat, însă supărarea a rămas.

În blocul respectiv, bărbatul şi femeia aveau prieteni la care mergeau destul de des, iar în ziua fatidică, soţia şi-a sunat bărbatul că în fostul lor apartament se aflau muncitori care executau activităţi de renovare.

Imediat, bărbatul a sosit înarmat cu un cuţit uriaş şi a intrat peste muncitori, în fostul apartament. El a reuşit să-i imobilizeze pe amândoi, apoi a sunat la 112 şi a anunţat că o să ucidă, dacă cerinţele sale nu vor fi îndeplinite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cerinţele criminalului

El a cerut prima dată ca apartamentul să-i fie restituit, apoi a cerut 300.000 de euro în contul apartamentului şi apoi a mai avut câteva cerinţe, cum ar fi să vorbească cu un ministru.

Poliţiştii spun că nu era considerat periculos, la verificări a reieşit că avea patru condamnări.

"Are 4 condamnări anterioare, în 1987, 1991, 1993 şi 2010, cea din 2010 este o condamnare din Italia, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Din toată această anamneză pe care noi, investigatorii, am creat-o la momentul respectiv, dacă ştiam că este violent, nu ne-a atestat un comportament violent. Ba mai mult, verificările care s-au făcut la familie, în mediile frecventate, cercurile, nu spuneau nimic că el ar putea avea un declic sau o "explozie", ca ceva sa-i motiveze acest gest. De altfe, aşa cum au menţionat şi colegii, la un moment dat fusese adus într-un punct favorabil Poliţiei şi situaţiei în sine. PEntru că acceptase să să intre în contact cu noi, să vadă documentele şi aşa mai departe. Au fost nişte situaţii tactice care au fost dezvoltate la momentul respectiv şi zic eu că urmau să aibă chiar un rezultat bun", spun poliţiştii.

Soţia îl încuraja, din apartamentul de deasupra

În tot acest timp, bărbatul comunica cu soţia sa, care se afla în apartamentul de deasupra. Femeia, în loc să-i dea sfaturi care să îl calmeze şi să încerce să evite dubla crimă, îl încuraja şi îi transmitea că e bine ce face. Totul a culminat cu uciderea celor doi muncitori nevinovaţi, care nu aveau absolut nicio legătură cu situaţia familiei respective şi veniseră la adresă pentru a renova apartamentul pe care, foarte probabil, urma să îl cumpere cineva.

"El avea încredere şi era asigurat că soţia lui este acolo. Este foarte adevărat că soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. Motiv pentru care, la momentul de faţă, este prezentată cu propunere de arestare", informează autorităţile.

De asemenea, se pare că femeia chiar a fost prezentă în apartamentul groazei, înaintea dublei crime. Anchetatorii i-ar fi găsit în geantă aceleaşi bride cu care erau legaţi muncitorii de mâini.

Femeia a fost şi ea, arestată, pentru că şi-a ajutat soţul să-i omoare pe cei doi muncitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Soţia bărbatului care i-a ucis pe muncitori îi transmitea că face bine ceea ce face şi îl încuraja, din apartamentul vecin. A fost şi ea arestată