Antena Meniu Search
x

Surse: Incident între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a anunţat la 112 că îi este teamă să nu îşi facă singură rău

Relaţii tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf în ultima perioadă, care au culminat cu un incident în care ambii au sunat la poliţie.

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 14:22

Potrivit Spynews, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 15 ani de căsnicie, deşi în urmă cu câteva săptămâni cei doi şi-au reînnoit jurămintele. Decizia ar fi fost luată de Anamaria Prodan, însă impresara a negat public informaţia.

"Eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România. Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect", a declarat Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf a confirmat divorţul: "Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a spus antrenorul pentru Fanatik.

Incident între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf încheiat la poliţie

Potrivit surselor Observator, în noaptea de 10 spre 11 iunie amândoi au sunat la 112 la ora 2 noaptea. Laurenţiu Reghecampf a anunţat că Anamaria Prodan a plecat în grabă cu maşina şi îi este teamă să nu îşi facă rău. La scurt timp, şi impresara a sunat la poliţie şi a declarat că s-a certat cu soţul ei şi că nu o lasă să plece de acasă.

Poliţiştii din Ilfov au fost la vila lor din Snagov şi au aplanat conflictul fără a deschide un dosar, deoarece nimeni nu a depus plângere cu privire la incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Surse: Incident între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a anunţat la 112 că îi este teamă să nu îşi facă singură rău