Antena Meniu Search
x

Tatăl criminal din Cluj, declarație teribilă în fața polițiștilor: "Copilul a vrut să fie omorât de mine" (Video)

Ipoteză teribilă în cazul băiețelului de 8 ani înjunghiat de propriul tată şi abandonat pe bancheta din spate a mașinii sale, ieri, pe un câmp din Cluj. După ce a fost capturat, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că fiul lui a fost cel care i-ar fi cerut să comită gestul extrem.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2020, 16:04

Takacs Gyorgy a fost găsit mort
Tatăl criminal din Cluj, declarație teribilă în fața polițiștilor: Copilul a vrut să fie omorât de mine (Video)
  • Bărbatul de 46 de ani a fost găsit, marţi seară, la câțiva kilometri de locul în fiul său zăcea mort în mașină.
  • La operaţiune au participat zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de câini special antrenaţi

"Copilul a vrut să fie omorât de mine", ar fi spus Takacs Gyorgy, potrivit jurnaliștilor de la Adevărul. A fost una dintre declarațiile cu care i-a șocat pe polițiști, după ce a fost capturat.

Anchetatorii au aflat că bărbatul de 46 de ani se înţelegea foarte bine cu fiul lui și că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie.

Cei doi trecuseră recent printr-un divorţ şi se aflau în faza în care trebuia făcut partajul.

Se pare că femeia şi-ar găsit deja un concubin, în condiţiile în care e Gyorgy ar fi iubit-o încă. 

Observator a dezvăluit că băiețelul găsit mort, ieri dimineață, în mașina tatălui său, era decedat de mai bine de 48 de ore. Micuțul ar fi fost ucis de tatăl lui sâmbătă. De atunci, trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii bărbatului.

După ce și-a ucis și abandonat copilul, bărbatul de 46 de ani a fugit. El și-a tăiat venele când l-au găsit polițiștii, dar viața lui a fost salvată.

Reamintim că Takacs Gyorgy fusese plecat în vacanţă, în Ungaria, cu tatăl lui, iar sâmbătă s-au întors la Cluj. Părinţii sunt divorţaţi de un an şi împărţeau custodia minorului.

Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul. Astfel că aceasta a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală.

Femeia se temea de cel mai negru scenariu, care, din păcate, s-a şi adeverit.

Tatăl criminal a încercat să se sinucidă

La această oră, bărbatul de 46 de ani este internat în stare stabilă la chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă.

Noaptea a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică.

„Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa”, potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tatăl criminal din Cluj, declarație teribilă în fața polițiștilor: "Copilul a vrut să fie omorât de mine" (Video)