Antena Meniu Search
x

Tânăr de 22 de ani ucis la o petrecere, în Prahova. Martorii au mințit că victima a încercat să se sinucidă

Un tânăr de 22 de ani a murit, sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiat la o petrecere care a avut loc în comuna Dumbrava din Prahova. Martorii au încercat să păcălească echipajul de pe ambulanță că victima a încercat să se sinucidă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.01.2021, 17:39

Un tânăr de 22 de ani a fost ucis la o petrecere, în Prahova
Un tânăr de 22 de ani a fost ucis la o petrecere, în Prahova - Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta
  • Tânărul de 22 de ani a fost înjunghiat în abdomen la o petrecere din Prahova.
  • Victima a murit în drum spre spital.

Tinerii ar fi ajuns la crimă după ce au băut excesiv. După miezul nopții, cei aflați la petrecere, cu vârste între 16 și 22 de ani, s-au luat la ceartă și apoi la bătaie.

Victima a încercat să fugă, dar a fost prins din urmă de câțiva tineri care l-au bătut. Unul dintre ei i-a înfipt un cuțit în abdomen. 

Martorii au sunat la 112, însă echipajului i s-ar fi spus că trebuie să intervină la o tentativă de suicid. Cel care a apelat numărul unic de urgență a spus operatorului că un bărbat a vrut să se omoare și are o rană gravă la burtă.Când medicul a ajuns la fața locului și-a dat seama că rana nu a putut fi făcută de victimă și a alertat poliția, scriu jurnaliștii de la ziarulincomod.ro.

Victima a murit în drum spre spital

Polițiștii au luat la audieri patru bărbați suspecți. Cel mai mic dintre ei are 16 ani, iar cel mai mare 20 de ani.

Ulterior, reprezentanții IPJ Prahova au anunțat că principalul suspect a fost reţinut de procurori sub acuzaţia de omor.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani ucis la o petrecere, în Prahova. Martorii au mințit că victima a încercat să se sinucidă