Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook, în Arad: "Nu muri, mami meu!" (Video)

Trei minute de oroare transmise live pe Facebook. Imaginile teribile au fost filmate, noaptea trecută, în satul Nadab, judeţul Arad, şi surprind momentul în care un tânăr gelos îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.    

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2019, 15:54

Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook, în satul Nadab din Arad Vezi și

Trei minute de oroare transmise live pe Facebook. Imaginile teribile au fost filmate, noaptea trecută, în satul Nadab, judeţul Arad, şi surprind momentul în care un tânăr gelos îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.    

Totul începe când agresorul îşi vede fosta iubită, într-o transmisiune live pe Facebook, dansând cu un alt bărbat la o petrecere, în casa părinţilor ei din satul Nădab, judeţul Arad.

Furios şi gelos, tânărul de 32 de ani ia un cuţit şi se duce glonţ la fosta parteneră de care se despărţise în iunie.

Tânără înjunghiată live pe Facebook: "Nu muri, mami meu!"

Pe acelaşi subiect

Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul dă buzna în casă şi, fără să stea pe gânduri, se năpusteşte cu cuţitul asupra tinerei de 24 de ani. Fratele ei, în vârstă de 22 de ani, a sărit s-o apere, însă a fost şi el înjunghiat.  

Grozăvia s-a produs sub privirile şocate ale celorlalţi invitaţi. Unul dintre ei, care făcea un live pe Facebook când bărbatul a intrat în casă, a surprins întreaga oroare.

La un moment dat, în înregistrarea video se aude o copilă, cel mai probabil fiica victimei, care plânge şi strigă speriată: Nu muri, mami meu!".

Alertată la 112, poliţia pleacă în căutarea agresorului, care, după comiterea faptei, a fugit la el în sat, în Olari. Înconjurat de poliţie, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuţit cu care şi-a atacat fosta iubită şi pe fratele ei.

La această oră, agresorul, cercetat pentru tentativă de omor, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază.

Tot la SJU Arad se află şi cele două victime.

Tânăra de 24 de ani are o plagă înjunghiată, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. Fratele ei, însă, este în stare gravă. Bărbatul a fost înjunghiat în zona inimii. Ambii sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook, în Arad: "Nu muri, mami meu!" (Video)