Antena Meniu Search
x

Un tânăr vâlcean a murit nevinovat la doar 19 ani, în mașina scăpată de sub control de prietenul lui

Un tânăr de 19 ani, din localitatea Vaideeni a murit într-un accident teribil la Horezu, județul Vâlcea. Nenorocirea a avut loc în nopatea de marți spre miercuri, după ce mașina condusă de prietenul lui s-a răsturnat într-o curbă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.10.2020, 16:14

  • Tânărul din Vaideeni a fost foarte grav rănit şi s-a stins la scurt timp după accident.
  • Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Miercuri dimineață, în jurul orelor 01:30, cei doi tineri în vârstă de 19 ani, ambii din Vaideeni, se aflau într-o mașină care circula pe DJ 665, pe raza oraşului Horezu.

La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit partea carosabilă către stânga, unde a lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe, apoi un arbore, un gard din beton, în final răsturnându-se pe plafon.

Tânărul din dreapta a fost foarte grav rănit şi a decedat la scurt timp după producerea accidentului, în timp ce prietenul lui aflat la volan a suferit răni ușoare.

Potrivit publicației Vocea Vâlcii, el fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr vâlcean a murit nevinovat la doar 19 ani, în mașina scăpată de sub control de prietenul lui