Antena Meniu Search
x

Un braşovean de 90 de ani a plătit clipe de vis cu o tânără de 21 de ani, dar a adormit. Fata l-a şi jefuit

Un bătrân de 90 de ani, din Braşov, s-a pregătit ca la carte pentru vizita unei tinere de 21 de ani, cu care urma să petreacă o noapte de amor.

de Redactia Observator

la 10.06.2020, 20:21

Un bătrân de 90 de ani a ratat momente de vis cu o tânără de 21 de ani - Profimedia Images

Bătrânul a tocmit o tânără escortă să-i ofere o noapte de foc, însă nu a mai avut răbdare şi a chemat-o pe fată la el acasă în jur de ora 14. Tânăra a ajuns imediat la locuinţa bătrânului şi au început să se distreze şi să bea. La un moment dat, pe bătrân l-a luat somnul şi a adormit buştean.

Găsindu-se singură în casă, tânăra a început să scotocească şi să caute bani sau obiecte de valoare. Pentru că nu reuşea singură, fata a mai chemat două colege, să o ajute să termine mai repede.

"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au sustras o sumă de bani din locuința unui bărbat, în vârstă de 90 ani din municipiul Brașov. Din cercetări a rezultat faptul că, în jurul orei 14.00, o tânără, în vârstă de 21 ani, ar fi fost condusă în locuința bărbatului în cauză, cu scopul primirii de favoruri sexuale de la aceasta. Inițial, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar la scurt timp bărbatul ar fi căzut într-o stare acută de somnolență. În continuare, tânăra, împreună cu alte trei persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 29 și 37 ani, pe care le-ar fi chemat în ajutor, ar fi sustras din locuință o sumă semnificativă de bani. De asemenea, cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză, împreună cu alți doi bărbați cu vârste de 33 ani, respectiv 37 ani, care le asigurau transportul, ar fi autorii altor două infracțiuni de tâlhărie calificată, fapte săvârșite prin aceeași metodă", informează poliţiştii, citaţi de newsbv.ro.

Ulterior, polițiștii brașoveni au prins în flagrant, imediat după comiterea unei fapte similare de tâlhărie calificată, patru dintre persoanele implicate, iar ulterior, în cursul aceleași zile, au fost depistate și celelalte două persoane. În baza probatoriului administrat în cauză, toate cele șase persoane au fost reținute pentru 24 ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un braşovean de 90 de ani a plătit clipe de vis cu o tânără de 21 de ani, dar a adormit. Fata l-a şi jefuit