Antena Meniu Search
x

Video Tânără căutată pentru furt în Ungaria, găsită ascunsă în şifonier, într-un apartament din Bucureşti

Surpriză mare pentru poliţişti, azi dimineaţă, în timp ce căutau o femeie împotriva căreia autorităţile din Ungaria emiseseră un mandat european de arestare, pentru furt. După ce au descins într-un apartament din sectorul 5 al Capitalei, oamenii legii au găsit-o pe individă ascunsă într-un şifonier.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.01.2021, 11:24

Vezi și

Mandatul european de arestare a fost emis de autorităţile din Ungaria în 21 octombrie 2020.

După mai bine de 3 luni, astăzi, polițiștii au găsit-o pe tânăra în vârstă de 37 de ani ascunsă într-un şifonier din locuinţa ei aflată pe strada Pucheni, în Sectorul 5.

”În această dimineată, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au depistat o femeie împotriva căreia autorităţile judiciare din Ungaria au emis la data de 21 octombrie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat.

Potrivit unor surse din anchetă, Alexandra B. a intrat prin efracţie în mai multe farmacii Muller din Ungaria, de unde ar fi furat parfumuri şi medicamente în valoare totală de 20.000 de euro.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânără căutată pentru furt în Ungaria, găsită ascunsă în şifonier, într-un apartament din Bucureşti