Antena Meniu Search
x

O tânără din Constanţa, care în urmă cu aproape 8 ani a mutilat pe viaţă un bătrân, implicată într-un nou accident în Capitală

Fosta iubită a lui Răducu Mazăre, condamnată după ce acum 8 ani a lovit un om pe trotuar, a fost încătuşată azi-noapte în Capitală.

Vezi și

O tânără din Constanţa, condamnată după ce acum 8 ani a lovit un om pe trotuar cu bolidul primit cadou de majorat, a fost încătuşată azi-noapte în Capitală. Tânăra a fost cât pe ce să ajungă cu autoturismul într-un lac, în zona Pipera. Poliţiştii spun că mirosea puternic a alcool şi au rugat-o să sufle în etilotest. Dar ea a refuzat şi a început scandalul.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a spulberat un gard de fier, a trecut milimetric pe lângă un stâlp de iluminat şi s-a oprit într-un copac, pe marginea unui lac din zona Pipera. A scăpat nevătămată, dar a refuzat să sufle în etilotest.

Poliţiştii au condus-o în cătuşe la Spitalul Floreasca pentru recoltarea probelor de sânge. Tânăra se numeşte Anastasia Simona Tănase şi este din Constanţa. A devenit cunoscută în urma unui accident cumplit povocat în 2010. 

Atunci, tânăra cu permis de doar două luni, a intrat cu bolidul de 300 de cai putere, primit în dar de majorat, peste un om pe trotuar. Şoferiţa a forţat culoarea roşie, a lovit o maşină pe care a aruncat-o în zidul unui imobil, apoi a ajuns pe treptele teatrului Fantasio. A strivit un bărbat de 75 de ani între botul maşinii şi perete unei clădiri.

Gheorghe Chioaru, victimă: "A lovit o maşină. A vrut s-o evite, dar n-a putut s-o evite şi de acolo a trecut pe constrasens, după contrasens, bordură, după bordură cei 4-5 metri, după aceea scările, după aceea, piciorul meu şi s-a oprit."

După accident, tânăra a fost condamnată la trei ani cu suspendare şi la 120 de zile de muncă în folosul comunităţii. Ea s-a ales acum cu un nou dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără din Constanţa, care în urmă cu aproape 8 ani a mutilat pe viaţă un bătrân, implicată într-un nou accident în Capitală