Antena Meniu Search
x

Momentul în care tânăra "karatistă" din Constanța împarte picioare polițiștilor, chiar și căzută la pământ | Video

O tânăra de 22 de ani a împărțit capete în gură, pumni și picioare unor polițiști și agenți de pază, după ce au fost chemați să aplanze un conflict pe care tot tânăra îl declanșase. Ea a bătut o chelneriță, într-un restaurant și a lovit o clientă cu un pahar în cap, în momentul în care femeia a încercat să o pună la punct.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.09.2020, 12:05

Vezi și
  • Tânăra a continuat să lovească, deși era căzută la pământ
  • Ea s-a bătut cu 4 polițiști și 3 agenți de pază

Noi imagini de la scandalul din Constanța au fost primite pe adresa redacției și prezentate în exclusivitate de observatornews.ro.

Se pare că noul iubit al tinerei, tânărul care se află imobilizat pe șosea, a scos un cuțit la agenții de securitate, moment în care aceștia au intervenit pentru anihilarea pericolului. Tânărul a fost supus imediat de manevreme agenților, însă fata a luptat în continuare.

Ea a continuat să-i lovească pe polițiști chiar și în momentul în care era căzută la pământ.

Informații oficiale spun că agresoarea de 22 de ani a intrat într-un local și s-a luat la bătaie cu una dintre angajate. Angajata a apăsat butonul de panică, moment în care tânăra agresivă a aruncat cu un pahar spre o altă femeie din local și a lovit-o în zona capului.

După sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C, l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private. Toți trei au simțit furia tinerei.

Lucrurile au escaladat și, vâzând că nu fac față, în scurt timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

La  fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național. Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.

Un polițist a mâncat bătaie de două ori

La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

Tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momentul în care tânăra "karatistă" din Constanța împarte picioare polițiștilor, chiar și căzută la pământ | Video