Antena Meniu Search
x

Tânără pe trecere, luată pe capotă de o șoferiță care nu frânează, în Bistrița-Năsăud (Video)

Imagini de groază, în această dimineață, pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud. O tânără a fost lovită în plin de o șoferiță, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.07.2020, 15:52

Accidentul s-a produs pe o trecere din Tiha Bârgăului, în Bistrița-Năsăud
Tânără pe trecere, luată pe capotă de o șoferiță care nu frânează, în Bistrița-Năsăud - captura video bistriteanul.ro
  • În urma accidentului au rezultat două victime.
  • O fetiță de 12 ani, care se afla în mașină, a fost și ea transportată la spital.

Scenele teribile s-au produs în jurul orelor 9.50, accidentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum tânăra de 34 de ani se asigură de pe marginea drumului, înainte să se angajeze în traversarea străzii.

În momentul în care pune piciorul pe zebră și pășește în pas alert, o mașină condusă de o femeie de 35 de ani o lovește în plin, luând-o efectiv pe capotă.

Șoferița nu are nici cea mai mică intenție să apese pedala de frână, ia de volan stânga, în încercarea de a evita impactul, însă deja era prea târziu.

"În urma accidentului din loc. Tiha Bârgăului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite", au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit bistriteanul.ro, șoferița este tot din Tiha Bârgăului, cu doar un an mai tânără ca victima.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Ce spune IPJ Bistrița Năsăud

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier. Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate, de un autoturism condus de o femeie în vârsta de 35 de ani din Tiha Bârgăului. 

Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița precum și rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânără pe trecere, luată pe capotă de o șoferiță care nu frânează, în Bistrița-Năsăud (Video)