Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani, viitoare mămică, moartă în mașina iubitului ei ”prea analfabet” să-și ia permisul de conducere

O tânără care aștepta să devină mamă, la 20 de ani, a murit în mașina condusă de iubitul ei, într-un accident cumplit pe care chiar acesta l-a provocat, la ieşirea din Slobozia spre Urziceni, pe DN2 A.

de Redactia Observator

la 27.06.2020, 09:02

Tânăra de 20 de ani, viitoare mămică, a murit în mașina condusă de iubitul ei
Tânăra de 20 de ani, viitoare mămică, a murit în mașina condusă de iubitul ei - Facebook/ ISU Ialomita
  • Tragedia s-a petrecut după ce șoferul din mașina în care se afla tânăra gravidă nu a acordat prioritate unei autoutilitare.
  • Un alt șofer s-a răsturnat într-un șanț după ce a tras de volan ca să evite un al doilea impact cu mașina celor doi.

Tragedia în care s-a stins tânăra însărcinată s-a petrecut marți după-amiază, după ce iubitul ei, care se afla la volan, nu a acordat prioritate unei autoutilitare.

Distruși de durere, familia și prietenii tinerei ucise în accident spun că iubitul ei nu avea, de fapt, permis de conducere. ”Era prea analfabet să-l ia”, spun aceștia.

„Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată”, a declarat un cunoscut al tinerilor pentru dobrogea.tv.

Un alt șofer, care se afla în coloană, a tras de volan și s-a răsturnat într-un șanț pentru a evita un al doilea impact.

În total, 4 persoane au fost implicate în accident, însă doar una dintre ele, tânăra însărcinată, a murit.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani, viitoare mămică, moartă în mașina iubitului ei ”prea analfabet” să-și ia permisul de conducere