Meniu
Search
x

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima. Spune că micuța era agitată și a dat-o de mai multe ori cu capul de perete

Tânărul de 23 de ani, reținut în cazul fetiței ucise la Arad, a recunoscut crima în fața anchetatorilor. Individul a declarat că micuța era agitată și avea chef de joacă, motiv pentru care a dat-o de mai multe ori cu capul de perete. 

De Veronica Micu la 02.11.2021, 13:36

Ies la iveală detalii înfiorătoare, după ce tânărul de 23 de ani, reținut în această dimineață, în cazul fetiței ucise și incendiate la Arad, a recunoscut, marți dimineață, că a omorât-o pe micuță.

Atenție, informații cu puternic impact emoțional!

El le-a povestit polițiștilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru.

Pe acelaşi subiect

A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi.

Tatăl vitreg i-a explicat mamei că fetița ei este plecată în vecini

Fetița de 4 anișori, găsită moartă și incendiată, sâmbătă, la Arad, lângă un cimitir, se numea Antonia, iar anchetatorii au stabilit că ea nu a fost agresată sexual. Tatăl vitreg, în grija căruia se afla când a murit, i-a explicat mamei acesteia, după ce s-a întors de la maternitate, unde abia născuse cel de-al treilea copil, că fata este plecată în vecini.

"Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini”, a explicat Ruxandra Tarcea, potrivit news.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

După ce procurorii au făcut publice imagini cu chipul fetiţei, o persoană a recunoscut-o şi s-a prezentat la Poliţie şi le-a indicat poliţiştilor că familia fetei locuieşte în cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Luni seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii au ajuns la locuinţa familiei.

Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual.

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima. Spune că micuța era agitată și a dat-o de mai multe ori cu capul de perete

BREAKING NEWS

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană