Antena Meniu Search
x

Video Taximetrist luat la bătaie de o femeie, în Baia Mare, după ce i-ar fi luat 70 de lei fără a o duce la destinație

Un taximetrist a fost atacat în plină stradă de o clientă nervoasă, în Baia Mare, în noaptea de joi spre vineri. Incidentul, trimis de un martor pe adresa Fii Observator, s-a petrecut în jurul orei 01:45, pe un bulevard din centrul orașului.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 16:39

Vezi și

Din informațiile transmise prin Fii Observator, femeia s-ar fi enervat după ce i-ar fi plătit taximetristului suma de 70 de lei, însă acesta nu ar mai fi vrut să o ducă la destinație. În imagini se vede cum individa începe să dea cu pumnii în geamurile mașinii, iar la un moment dat bărbatul coboară din autoturism și decide să o înfrunte. Urmează o confruntare în toată regula, cu urlete și țipete, chiar în centrul municipiului Baia Mare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Taximetrist luat la bătaie de o femeie, în Baia Mare, după ce i-ar fi luat 70 de lei fără a o duce la destinație