Antena Meniu Search
x

Trei tineri au murit pe loc după ce au intrat cu maşina în stâlp, în Giurgiu. Accident groaznic la Milcovăţu

Trei tineri au murit pe loc, iar alţi doi sunt în stare gravă - unul este în comă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp la intrarea în localitatea Milcovăţu dinspre Letca Nouă, judeţul Giurgiu.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 13:41

Trei tineri au murit pe loc, iar alţi doi sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp la intrarea în localitatea Milcovăţu dinspre Letca Nouă, judeţul Giurgiu.

Accident groaznic, în această dimineaţă, pe DN61 Ghimpaţi - Găeşti, la intrarea în localitatea Milcovăţu dinspre Letca Nouă, judeţul Giurgiu.

Trei persoane au murit, iar alte două sunt grav rănote - între care una este în comă - după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului.

Imaginile video de la locul accidentului sunt cumplite.

Pe acelaşi subiect
Accident groaznic, în această dimineaţă, pe DN61 Ghimpaţi - Găeşti, la intrarea în localitatea Milcovăţu dinspre Letca Nouă, judeţul Giurgiu

În urma impactului extrem de puternic, maşina s-a transformat într-un morman de fiarte contorsionate. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară îngreunat.

În urma impactului extrem de puternic, trei tineri au murit

Din primele informaţii, victimele sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei tineri au murit pe loc după ce au intrat cu maşina în stâlp, în Giurgiu. Accident groaznic la Milcovăţu