Antena Meniu Search
x

Tranşată de iubit în cadă şi aruncată lângă cimitir. Filmul oribilei crime din Galaţi (Video)

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul oribilei crime din Galaţi, acolo unde părţi din cadavrul unei femei de 67 de ani au fost descoperite aruncate lângă gardul cimitirului "Sf. Lazăr", pe centura oraşului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.06.2019, 16:21

Dumitra Plopeanu a fost găsită moartă pe centura Galaţiului, lângă un cimitir
Tranşată de iubit în cadă şi aruncată lângă cimitir. Filmul oribilei crime din Galaţi - Observator.tv

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul oribilei crime din Galaţi, acolo unde părţi din cadavrul unei femei de 67 de ani au fost găsite aruncate lângă gardul cimitirului "Sf. Lazăr", pe centura oraşului.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti au făcut o descoperire macabră, ieri noapte, lângă şoseaua de centură a Galaţiului. Totul a pornit de la anchetarea unei dispariţii de la domiciliu.

Dumitra Plopeanu din Brăila, o femeie în vârsta de 67 de ani, a fost dată dispărută de sora ei în 18 iunie, după ce nu i-a mai răspuns la telefon timp de două zile.

Imediat, poliţiştii brăileni au început căutările dând-o pe femeie în consemn.

Pe acelaşi subiect

În acelaşi timp, ieri, poliţia din Bacău obţinuse pe surse informaţia comiterii unei posibile crime de către un suspect din localitatea Fântânele.

Anchetatorii au făcut conexiunea între dispariţia femeii şi acuzaţiile de crimă, astfel că, în cursul nopţii trecute, suspectul Vasile Tofan, de 75 de ani, din Galaţi, şi-a mărturisit crima şi a dezvăluit locul unde şi-a abandonat victima. 

Atenţie, informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

Surse din anchetă spun că Dumitra şi Vasile se cunoşteau de aproximativ 6 luni. În weekend, pe fondul consumului de alcool, o partidă de amor s-a finalizat cu multiple lovituri de cuţit şi cu o tranşare în cadă.

Tranşată în cadă după ce s-a amuzat de neputinţa sexuală a iubitului

Se pare că femeia s-ar fi amuzat şi totodată i-ar fi reproşat neputinţa sexuală, ceea ce ar fi declanşat nervii bărbatului. După un pumn, au urmat câteva lovituri de cuţit în gât şi piept. Apoi, a urmat tranşarea în cadă.

Barbatul a abandonat părţi din trupul femeii în saci de plastic, pe şoseaua de centură a Galaţiului, lângă gardul unui cimitir, loc ferit de accesul pietonal.

Vasile Tofan este cercetat pentru omor şi profanare.

Cei doi copii ai Dumitrei locuiesc în Italia. Mâine, vor veni la medicină legală pentru a ridica trupul neînsufleţit al mamei lor.

Cercetările în acest caz sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tranşată de iubit în cadă şi aruncată lângă cimitir. Filmul oribilei crime din Galaţi (Video)