Antena Meniu Search
x

Video "Tu mă faci pe mine proastă?". Îmbrânceli între un medic și bunica unui copil de 4 ani, la Spitalul de Urgenţă Brăila. Scandalul, live pe Facebook

Scandal uriaş în Spitalul de Urgenţă Brăila. O femeie a venit să-l ia la rost pe un medic ortoped, pe motiv că i-a nenorocit nepotul, în vârstă de patru ani în urma intervenţiilor chirurgicale pe care acesta le-ar fi făcut. Femeia i-a cerut doctorului să-l consulte pe nepotul ei, a filmat totul şi a transmis în direct pe o reţea de socializare. Ea l-a insultat pe medic, dar şi pe asistente, iar acesta şi-a ieşit din fire şi a bruscat-o.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 13:41

Vezi și

Un scandal între un medic şi o femeie care l-a acuzat că nu i-a tratat corespunzător nepotul, în vârstă de 4 ani, a avut loc la Spitalul Judeţean Brăila, fiind solicitată intervenţia poliţiştilor.

Femeie: L-ai căsăpit!

Medic: Eu?

Femeie: Da, tu!

Medic: Altfel nu mergea în picioare, proasta... 

Femeie: Măi, tu mă faci pe mine proastă? Trei operaţii de alungire de tendon i-ai făcut şi niciuna nu i-a reuşit!

Medic: Ce vorbeşti?

Femeie: L-am dus la Bucureşti, l-am dus în Italia! Ce criminal l-a căsăpit? Criminal te-a făcut toată lumea! Acum mi-l consulţi! Este pacientul tău! Ia uită-te ce fac cu copilul ăsta! Porţi tu aşa ceva?

Medic: Hei! Hei! Hei! (aici o bruschează) Cu cine ai impresia că vorbeşti? (aici își iese el din fire şi o împinge).

Scandalul a fost oprit de agenţii de pază, dar şi de poliţiştii care au fost chemaţi la spital.

"Totul s-a încheiat cu sancționarea celor doi protagoniști ai scandalului. Doctorul ne-a declarat că a fost lovit și el, acesta fiind motivul pentru care a reacționat în acest fel", relatează reporterul Observator Adrian Obreja. 

Femeia a fost amendată cu 2.500 de lei

Femeia a fost amendată cu 2.500 de lei, dar în acest caz se fac cercetări şi pentru purtare abuzivă, femeia reclamând că a fost jignită şi agresată de medic. Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii au fost sesizaţi, luni în jurul prânzului, de către personalul medical al unui spital din municipiu, despre faptul că într-un cabinet s-ar afla o persoană care are un comportament recalcitrant. Acolo a fost identificată o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Brăila, aceasta fiind amendată cu amendă în valoare de 2.000 de lei conform Legii nr. 61/1991 şi cu amendă în valoare de 500 de lei potrivit Legii nr. 55/2020.

Medicul din Brăila, făcut "nesimţit" şi "criminal"

La rândul său, femeia a reclamat că ar fi fost jignită şi agresată de doctorul care urma să-i consulte nepotul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Pe filmarea apărută pe o reţea de socializare se vede cum femeia, însoţită de copilul de 4 ani, intră în cabinetul medicului şi îi aduce acestuia diverse acuzaţii cum că ar fi "nesimţit" şi "criminal", că ar fi luat bani în cabinetul privat şi nu a tratat corespunzător copilul, pe care l-ar fi supus mai multor intervenţii chirurgicale. De asemenea, în imagini se vede cum femeia care vociferează este bruscată de medic care o prinde de gât  şi o împinge la perete, fiind apoi îndepărtat de celelalte cadre medicale aflate în cabinet şi de agentul de pază.

Ulterior în cabinet ajung şi poliţiştii care discută cu părţile implicate şi o conduc pe femeie afară.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » "Tu mă faci pe mine proastă?". Îmbrânceli între un medic și bunica unui copil de 4 ani, la Spitalul de Urgenţă Brăila. Scandalul, live pe Facebook