Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a dat foc, în momentul în care executorii au venit să îl evacueze silit din locuinţă

Un bărbat care a primit o decizie de evacuare din imobilul în care locuia, în oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, şi-a dat foc, joi, în momentul în care a aflat că va fi executat silit. Bărbatul a fost salvat, primind îngrijiri medicale, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 13:44

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a dat foc după ce a fost executat silit
Un bărbat din Dâmboviţa şi-a dat foc după ce a fost executat silit - Shutterstock

Incidentul a avut loc joi, în localitatea Pucioasa din judeţul Dâmboviţa. 

”La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană, pe fondul unei nemulţumiri privind executarea silită, s-a autoincendiat. Fiind solicitaţi, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat persoana respectivă, un bărbat de 58 de ani. Acesta este conştient şi primeşte îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliţia Judeţeană Dâmboviţa. 

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat, pentru News.ro că incidentul a avut loc în contextul în care dâmboviţeanul a primit o decizie de evacuare a imobilului în care a locuit până în prezent. Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Dâmboviţa şi-a dat foc, în momentul în care executorii au venit să îl evacueze silit din locuinţă