Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Satu Mare îşi ţine calul în apartament, vecinii au chemat poliţia (Video)

Imagini incredibile filmate de poliţiştii locali într-un bloc din Satu Mare. Oamenii legii au descoperit în apartamentul unui bărbat...un cal.

Un bărbat din Satu Mare îşi ţine calul în apartament, vecinii au chemat poliţia - Facebook

Imagini incredibile filmate de poliţiştii locali într-un bloc din Satu Mare. Oamenii legii au descoperit în apartamentul unui bărbat...un cal.

Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de vecinii bărbatului, deranjaţi de gălăgia care venea din apartamentul acestuia.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au avut surpriza să găsească în bucătăria vecinului un cal.

"Polițiștii locali din Satu Mare au fost solicitați în noaptea de miercuri spre joi să intervină într-un bloc de pe str. Arinului din Satu Mare pentru că un bărbat făcea gălăgie și își deranja vecinii. Ajunși la fața locului, echipajul Poliției Locale a descoperit în bucătăria bărbatului….un cal!

Lucian D. a fost sancționat contravențional, calul fiind dus la o rudenie a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare", transmite Poliţia Locală Satu Mare, care a publicat pe Facebook imaginile filmate în apartamentul sătmăreanului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Satu Mare îşi ţine calul în apartament, vecinii au chemat poliţia (Video)