Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani a intrat într-un autocar și a murit pe loc, lângă Coșereni, în Ialomița

Un tânăr de 20 de ani a intrat într-un autocar și a murit pe loc, lângă Coșereni, în Ialomița. Martorii ajunși la locul accidentului n-au mai putut face nimic pentru șofer. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2020, 09:36

Un autocar în care se aflau mai mulți pasageri a fost implicat luni dimineața într-un accident de circulație produs pe DJ 201, între localitățile Coșereni și Borănești, în județul Ialomița. În urma accidentului, șoferul unui autoturism care a intrat în partea din spate a autocarului, un tânăr de 20 de ani, a murit.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD. 

"Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DJ 201 din direcția Coșereni către Axintele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a unui autobuz, care circula pe aceeași direcție de deplasare.", au transmis polițiștii.

În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a murit.

Pe acelaşi subiect

"Celelalte 4 persoane din autocar au fost evaluate de echipajul SMURD, ulterior au refuzat transportul la spital.", au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

Șoferul autocarului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani a intrat într-un autocar și a murit pe loc, lângă Coșereni, în Ialomița