Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Paşcani a intrat cu maşina în vitrina unui magazin încercând să facă o glumă unui prieten. Bărbatul nu avea permis de conducere

A vrut să facă o glumă şi a sfârşit cu maşina într-o vitrină de magazin. S-a întâmplat noaptea trecută, în Paşcani. Un tânăr de 21 de ani s-ar fi urcat în maşina prietenului său şi ar fi demarat, chiar dacă posesorul automobilului l-a avertizat că are pană de cauciuc. Mai mult, "glumeţul" n-ar fi avut nici carnet de conducere şi mai şi băuse.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 19:37

Vezi și

"L-am sunat de 20.000 de ori, are telefonul plin. Nu urca în maşină, că am pană pe dreapta! Nu urca în maşină că am pană pe dreapta!", spune proprietarul.

Tânărul din imaginile primite pe Fii Observator este furios. Spune că este proprietarul maşinii care a sfârşit noaptea trecută răsturnată, pe un trotuar din Paşcani. La volan se afla unul dintre prietenii săi. 

"Mi-a luat cheile în glumă. Şi a mers vreo 10 metri, aşa. Am zis că face o glumă, că omul a băut şi nici nu are permis. Am zis că face o glumă şi el, nu intră în maşină", a spus proprietarul maşinii.

Tânărul a vrut să facă o glumă prietenului său

Pe acelaşi subiect

Însă "glumeţul" de 21 de ani ar fi pornit la drum. În maşină se mai afla un adolescent de 15 ani, care ar fi încercat fără succes să-l oprească. 

"A fugit cu ăsta micu mai departe şi i-am sunat. Nu urcaţi în maşină. Aveam pană pe dreapta. Poate nu urci în maşină cu pană pe dreapta, ziceam şi eu. Presiunea e dereglată, n-ai cum să nu faci accident", a adăugat proprietarul autoturismului.

Iar accidentul a venit destul de repede. Maşina a derapat şi a sfârşit în vitrina unui magazin. Adolescentul a scăpat teafăr. Tânărul de 21 de ani s-a ales cu răni minore. Iniţial a refuzat să meargă la spital, dar a aflat ulterior că este obligat prin lege să dea şi probe de sânge. Poliţiştii vor stabili în continuare dacă, într-adevăr, tânărul era băut.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Fii Observator » Un tânăr din Paşcani a intrat cu maşina în vitrina unui magazin încercând să facă o glumă unui prieten. Bărbatul nu avea permis de conducere