Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr pe trotinetă, șicanat în trafic de un motociclist, a intrat pe contrasens și a murit călcat de o mașină. A aruncat cu casca în el

Şicană sfârşită tragic în traficul din Bucureşti. Un bărbat care circula pe o trotinetă a murit la spital după ce ar fi fost șicanat de un motocilist cu care a intrat în conflict. Victima, un bărbat de 39 de ani, s-ar fi dezechilbrat şi ar fi căzut pe contrasens, unde a fost lovită de o maşină.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.08.2021, 14:48

Vezi și
  • Accidentul s-a petrecut miercuri, pe 4 august

Motociclistul în vârstă de 52 de ani a fost audiat seara trecută și reținut pentru 24 de ore și se află încă în custoria polițiștilor. Accidentul s-a produs pe Șoseaua Vitan, foarte aproape de Institutul de Medicină Legală. Se pare că cei doi, motociclistul și bărbatul de pe trontinetă, s-ar fi șicanat în trafic, iar la un moment dat au ajuns unul lânga altul. Motociclistul s-a dat jos și a încercat să îl agreseze pe bărbatul de pe trotinetă, doar că acesta a dat să fugă, moment în care motociclistul a aruncat cu casca de protecție în el. Bărbatul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în fața unei mașini, fiind grav rănit. Acesta a fost transportat la spital, însă a murit la scurt timp.

În mod bizar, se pare că motociclistul care se face vinovat de accident este un militant pentru siguranța pe drumuri. Acum s-a ales cu un dosar penal pentru omor și va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tânăr pe trotinetă, șicanat în trafic de un motociclist, a intrat pe contrasens și a murit călcat de o mașină. A aruncat cu casca în el