Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani rupt de beat şi-a batjocorit mama, a bătut-o, apoi s-a culcat liniştit. A primit drept pedeapsă doar 5 ani de închisoare

Un tânăr de 19 care şi-a violat mama şi a bătut-o cu sălbăticie, a primit drept pedeapsă doar cinci ani de închisoare cu executare. Nenorocirea a avut loc în vara anului trecut, când băiatul s-a întors acasă beat criţă, apoi şi-a abuzat mama.

Valentin a fost condamnat la doar 5 ani de închisoare
Un tânăr de 19 ani rupt de beat şi-a batjocorit mama, a bătut-o, apoi s-a culcat liniştit. Tudor Valentin Gheorghiţă a primit drept pedeapsă doar 5 ani de închisoare - Arhivă

Un tânăr de 19 care şi-a violat mama şi a bătut-o cu sălbăticie, a primit drept pedeapsă doar cinci ani de închisoare cu executare. Nenorocirea a avut loc în satul Perişoru, Brăila, în vara anului trecut. Băiatul s-a întors acasă beat criţă, apoi şi-a abuzat mama.

Mai mult, după ce şi-a atacat mama, agresorul a ameninţat-o pe femeie cu moartea dacă intenţionează să spună cuiva despre şocantul episod. 

Înainte de sărbători, tânărul de 19 şi-a primit pedeapsa pentru oribia faptă.

Judecătoria Făurei l-a condamnat pe Tudor Valentin Gheorghiţă, în 19 decembrie 2018, la doar 5 ani de închisoare cu executare, pentru viol. De asemenea, instanţa i-a interzis să comunice cu mama sa, Ginerică Georgeta, şi să se apropie de aceasta, de locuinţa, locul de muncă sau alte locuri unde femeia desfăşoară activităţi sociale la o distanţă mai mică de 150 metri, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii.

Verdictul instanţei nu este definitiv.

Filmul grozăviei din Perişoru

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 august, cazul fiind reclamat de victimă la Poliţia din Ianca (de care ţine satul Perişoru), duminică, 20 august, la scurt timp agresorul fiind reţinut. Pe 21 august, judecătorii au decis arestarea preventivă a brutei.

Tudor Valentin Gheorghiţă, un tânăr în vârstă de 19 ani, şi-a violat mama, după ce a băut peste măsură la cârciuma din sat.

Potrivit procurorilor, grozăvia a avut loc undeva în jurul ore 2,00 a zilei de sâmbătă, victima fiind ameninţată cu moartea. 

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19 august 2018, în jurul orei 2.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool (bere), inculpatul a exercitat acte de constrângere fizică şi psihică asupra persoanei vătămate - G.G., mama sa, în vârstă de 56 de ani, şi a întreţinut cu aceasta un raport sexual, profitând de faptul că în imobil nu se aflau alţi membri ai familiei”, au informat reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făurei, care au anchetat cazul.

Victima a reclamat agresiunea duminică, 20 august, la Poliţia din Ianca, iar violatorul a fost reţinut la scurt timp. În data de 21 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Tudor Valentin Gheorghiţă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar judecătorii au aprobat solicitarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani rupt de beat şi-a batjocorit mama, a bătut-o, apoi s-a culcat liniştit. A primit drept pedeapsă doar 5 ani de închisoare