Antena Meniu Search
x

Video "Vă rog, ajutaţi-mi copilul!" Strigătul de disperare al unei şoferiţe care a adormit la volan şi a intrat pe DN7 într-un TIR ce transporta maşini

O mamă şi copilul ei de 10 ani au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un camion care transporta autoturisme. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Seaca. Din primele informaţii, se pare că femeia ar fi aţipit la volan, iar copilul nu ar fi avut centura pusă. Vă atenţionăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 23.05.2022, 14:05

Vezi și

Şoferiţa: Vă rog, ajutaţi-mi copilul! 

Martor: Eu te ajut, dar să nu fac mai rău.

Şoferiţa: Copilul, vă rog din suflet, copilul! 

Scene şocante în localitatea Seaca din judeţul Vâlcea. O femeie de 38 de ani, rămasă încarcerată în maşină în urma unui accident, imploră oamenii veniţi în ajutor să-i salveze copilul de 10 ani. 

Pe acelaşi subiect

Alexandru Bondoc, martor: Mâinile nu putea să şi le mişte, nici picioarele şi striga numai "copilul meu, copilul meu, aveti grijă de copilul meu". 

Copilul de 10 ani a fost scos din maşină de către localnici 

Alexandru este unul dintre localnicii care au venit în ajutorul victimelor şi cel care ne-a transmis imagini de la locul accidentului. 

Alexandru Bondoc, martor: Am reuşit să scoatem uşa din spate, am întins copilul, l-am scos de acolo, l-a întins undeva pe iarbă, am întins o pătură şi mama a rămas blocată în maşină, cu picioarele prinse. 

Peste 10 minute au ajuns şi echipajele ISU care au reuşit să o scoată şi pe mamă din maşina distrusă. 

Marius Zoican, ISU Vâlcea: S-au executat operaţiunile de descarcerare şi prim ajutor, iar după extracţia persoanei încarcerată a fost transportată către UPU Vâlcea. 

Şoferiţa a adormit la volan 

Femeia are mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, iar copilul prezintă o posibilă fractură de bazin. Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs din cauza şoferiţei.  

Alexandru Bondoc, martor: Din cele spuse, femeia a aţipit la volan şi a intrat în plin, frontal, pe contrasens într-un tir. 

Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Vă rog, ajutaţi-mi copilul!" Strigătul de disperare al unei şoferiţe care a adormit la volan şi a intrat pe DN7 într-un TIR ce transporta maşini