Antena Meniu Search
x

Ministrul Vela: Dacă cineva care "poate chiar este infectat" strănută la metrou și nu are mască, sunaţi la 112 (Video)

Marcel Vela a anunțat că la intrarea în gurile de metrou vor fi oameni de ordine care nu vor accepta ca cineva să intre în stație fără să aibă mască.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 19:21

Ministrul Vela: Dacă cineva strănută la metrou și nu are mască, sunaţi la 112 - captura video YouTube
  • Ministrul de Interne a vorbit despre măsurile ce se vor lua în România, după 15 mai.
  • Marcel Vela: "Vom apăra cetățenii corecți!"

Aseară, ministrul de Interne a acordat un interviu pe canalul de Youtube al lui George Buhnici.

Întrebat cum ar trebui să reacționăm dacă "vedem pe cineva lângă noi în metrou fără mască şi strănutând", cineva care "poate chiar este infectat", Marcel Vela a recomandat ca autoritățile să fie avertizate prin numărul unic de urgențe 112.

George Buhnici: "Dacă vedem pe cineva lângă noi în metrou fără mască şi strănutând? Poate face o glumă proastă sau poate chiar este infectat. Ce facem noi în momentul acela?".

Marcel Vela: "În momentul acela sunați la 112. La toate gurile de metrou o să avem şi oameni de ordine. Putem suna la 112 instant.

Respectivul, dacă nu are mască şi strănută poate avea dosar penal, pentru că a avut un comportament care se încadrează în zona penalului şi a contribuit la răspândirea bolilor cu bună ştiinţă. Noi nu intrăm în cazărmi acum. Vom fi la fel de vigilenți și vom apăra cetăţenii corecţi".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Ministrul Vela: Dacă cineva care "poate chiar este infectat" strănută la metrou și nu are mască, sunaţi la 112 (Video)