Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 16 iunie. Lilith, numită şi Luna Neagră, aduce pofte și emoții intense

Astăzi, din cauza cuadraturii care se formează pe cer între Lună şi Lilith, numită şi Luna Neagră, avem parte de sentimente contradictorii. Emoţiile pot pune stăpânire pe noi dacă nu le ţinem în frâu, dar partea bună este că manifestarea lor va fi mai uşoară decât de obicei. Orgoliul este, de fapt, cel care ne pune beţe-n roate.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.06.2021, 15:19

Vezi și

Mâine, însă, trebuie să fim atenţi la... pofte. Luna este în opoziţie cu Jupiter care se află în retrogradare, şi face o cuadratură cu Lilith. Pe scurt, asta înseamnă mâncat compulsiv, shopping compulsiv sau orice altă acţiune prin care avem senzaţia că putem umple un gol. Cea mai bună idee ar fi să găsim sursa acestui comportament şi să rezolvăm problema.

Până atunci, recomandarea astrelor este să ne structurăm foarte bine programul, să nu ne abatem de la agendă, să nu riscăm şi să nu facem lucruri noi care, mai mult ca sigur, ne vor aduce stres în plus. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Horoscopul lunii iulie 2021 aduce vești bune pentru mai toate zodiile. Este momentul potrivit să dai uitării problemele din trecut și să treci la o nouă etapă a vieții. Toți nativii sunt tentați să rămână ancorați în trecut, dar astrele spun că trebuie să apeleze la ajutorul celor din jur pentru a merge mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vibrația zilei de 16 iunie. Lilith, numită şi Luna Neagră, aduce pofte și emoții intense