Antena Meniu Search
x

VIDEO O fetiţă de 6 ani din Iaşi, traumatizată de prieteni: au ucis un pui de păsare şi au forţat-o să se uite cum se joacă fotbal cu cadavrul

O fetiţă în vârstă de doar 6 ani din Iaşi a trăit o experienţă traumatizantă.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 15:16

Vezi și

Cei care au forţat-o să fie martora unei scene macabre sunt chiar prietenii ei, alături de care ieşise să se joace în faţa blocului. Aceştia au ucis un pui de pasăre după care au chemat-o pe prietena lor să se uite cum joacă fotbal cu cadravul.

Potrivit ziaruldeiaşi.ro, fetiţa în vârstă de 6 ani a început să plângă în hohote atunci când a văzut scena şi i-a rugat pe prietenii ei să se oprească. Aceştia au ignorat-o complet. La fel au procedat şi mai mulţi adulţi care se aflau prin preajmă şi care nu au avut nicio reacţie.

"Copiii țipă mereu, așa știu ei să se joace, țipând, și o vreme nu i-am băgat în seamă. Aveam muzică în cameră și tot auzeam gălăgie de afară. Dar atenția mi-a fost captată în momentul în care am auzit cuvintele 'încetați, opriți-vă, lăsați-l în pace' ale unei fetițe. Atunci m-am dus repede spre fereastră și am văzut cum băieții aruncau și loveau cu sălbăticie, cu cruzime, cu plăcere un pui de pasăre mort. Trei bărbați beau și jucau cărți impasibili în curtea blocului, un tânăr își curăța indiferent mașina, iar o mamă privea cu indulgență ceea ce ei i se părea o joacă. Am coborât cât de repede am putut și i-am oprit pe acei copii. I-am întrebat dacă nu au milă. Au lăsat cadavrul și și-au văzut liniștiți de ale lor", a povestit o tânără care locuia în apropiere şi care a auzit ţipetele fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » VIDEO O fetiţă de 6 ani din Iaşi, traumatizată de prieteni: au ucis un pui de păsare şi au forţat-o să se uite cum se joacă fotbal cu cadavrul