Antena Meniu Search
x

Video Un vrâncean a fost amenințat cu pușca de un așa-zis vânător, în timp ce aduna știuleți pe ogor: "Dacă te pui cu mine te împușc în cap"

Imagini incredibile surprinse în Vrancea. Un agricultor a fost ameninţat cu o puşcă de un bărbat care susţine că este vânător. Atenţie, urmează imagini cu puternic imapct emoţional!

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 13:37

Vezi și

Incidentul a avut loc în timp ce mai mulţi fermieri adunau ştiuleţii de pe ogor. În imaginile suprinse de unul dintre oamenii din zonă se vede cum presupusul vânător flutură puşca în aer, îl înjură şi ameninţă pe unul dintre localnici. 

Apoi, se urcă furios în maşină, apasă pedala de acceleraţie şi aproape că îl loveşte pe bărbatul care filma întreaga scenă. 

Filmuleţul a fost postat pe reţelele de socializare, iar poliţiştii s-au autosesizat. Potrivit presei locale, a fost deschis un dosar penal pentru braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un vrâncean a fost amenințat cu pușca de un așa-zis vânător, în timp ce aduna știuleți pe ogor: "Dacă te pui cu mine te împușc în cap"