Antena Meniu Search
x

Veronica şi Viorel Stegaru au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus

Veronica Stegaru a fost confimrată cu coronavirus. Soțul ei, Viorel, este de asemenea pozitiv. Tânăra de 22 de ani, cunoscută drept Vulpiţa, este asimptomatică şi nu are o stare de sănătate depreciată.

de Redactia Observator

la 23.07.2020, 19:26

Vezi și
  • Veronica Stegaru are 22 de ani şi este originară din Blăgeşti, judeţul Vaslui
  • Emisiunea Acces Direct nu a mai fost difuzată în direct, platourile fiind dezinfectate

În exclusivitate la Observator 19, Mirela Vaida a confirmat că Veronica Stegaru și soțul ei, invitați la Acces Direct, au fost confirmaţi cu Covid-19.

Da, la ora 16.30, după ultima ședință de redacție, eram cablată, gata să intru în direct, au venit rezultatele”, a spus Mirela Vaida, la Observator.

Cum a luat Vulpița coronavirus

E bine că am fost precauți, pentru că Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (...)  La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă... a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine”, a povestit Mirela Vaida.

Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi”, a anunțat Mirela Vaida, realizatoarea Acces Direct.

De ce nu a fost Acces Direct live

Realizatorii emisiunii Acces Direct au aflat de rezultatul testelor celor doi invitaţi cu o oră înainte de intrarea în emisie şi au decis fără ezitare să intre pe protocolul pe care echipa îl avea pregătit pentru astfel de scenarii.

Decizia cea mai înțeleaptă a fost: STOP! Toată lumea din redacție și din platou merge acasă. Vom da o altă emisiune pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și am chemat firme de specialitate care să facă o dezinfecție”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, testată pentru Covid-19

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a anunțat că și-a făcut și ea testele pentru SARS CoV-2, deși nu a intrat în contact direct cu Veronica sau Viorel Stegaru.

DSP a intrat deja în legătură cu cei doi, noi am întocmit o listă cu cei care merg deobicei cu ei la filmare, care vor fi testați. Deși eu nu am intrat în contact direct cu ei, pentru că nu am nicio legătură în afara emisiunii cu aceste două personaje și le văd doar în platou unde este distanță între ei, mi-am făcut teste. Testul rapid a ieșit negativ, am făcut și testul PCR și aștept rezultatul”, a mai declarat Mirela Vaida.

Comunicatul Antena Group despre emisiunea Acces Direct

Locaţia a fost eliberată, aerisită şi atât platourile, cât şi redacţia au fost supuse procesului de dezinfectare.

Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, se arată într-un comunicat remis ObservatorNews.ro.

Vulpiţa, depistată cu Covid-19

Cunoscută în lumea showbiz-ului sub numele de „Vulpița”, Veronica Stegaru, originară din Blăgeşti, judeţul Vaslui, a devenit populară la finalul anului 2019, odată cu aparițiile sale în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, moderată de Mirela Vaida.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Veronica şi Viorel Stegaru au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus