Antena Meniu Search
x

Video Zeci de maşini, în faţa unui centru de vaccinare drive-thru din Cluj. Speriaţi de boală şi noile restricţii, oamenii stau la cozi uriaşe

Teama de COVID-19, dar şi restricţiile epidemice care intră în vigoare de luni i-au determinat pe zeci de mii de români să se vaccineze în ultimele 24 de ore. La Cluj, un centru de vaccinare drive-thru a fost asaltat de maşini, iar imaginile filmate cu drona, din aer, surprind cozi impresionante.

de Ioana Petcu

la 23.10.2021, 15:32

Vezi și

S-au format cozi uriaşe la centrele de vaccinare din ţară, în ultimul weekend înainte de intrarea în vigoare a noilor restricţii. Românii s-au grăbit să se imunizeze, iar Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a raportat vineri cifre record. Peste 128.000 de persoane s-au vaccinat într-un interval de 24 de ore.

Coadă de zeci de maşini, la un centru de vaccinare drive-thru din Cluj

Sâmbătă, la un centru de vaccinare drive-thru din Cluj, zeci de maşini s-au înşirat la coadă, oamenii aşteptând să primească serul care îi va proteja de boală, dar îi va feri şi de o parte din restricţii. Imaginile surprinse din aer, cu drona, arată modul în care s-au organizat şoferii, pe două rânduri, în faţa cortului amplasat într-o parcare.

Maratonul Vaccinării din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

A fost prima noapte albă şi în cele şase centre de vaccinare deschise în cadrul Maratonului Vaccinării din Bucureşti. Restricţiile, dar şi numărul mare de îmbolnăviri de COVID-19 i-au determinat pe oameni să se imunizeze, chiar şi după lăsarea întunericului. În total, până la ora 22:00, s-au vaccinat în Bucureşti peste 20 de mii de persoane. Până luni, cele şase centre sunt deschise zi şi noapte.

Bilanţ COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat sâmbătă, 23 octombrie 2021, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 15.261 cazuri de infectări cu coronavirus şi 437 de decese. Situaţia detaliată poate fi consultată AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Zeci de maşini, în faţa unui centru de vaccinare drive-thru din Cluj. Speriaţi de boală şi noile restricţii, oamenii stau la cozi uriaşe