Antena Meniu Search
x

Video Cele 6 cuvinte cu care un dezvoltator a convins mii de oameni să îşi ia apartament aici, lângă Bucureşti

Zeci de mii de oameni s-au mutat în Popeşti-Leordeni în ultimii ani, atraşi de preţurile mai mici decât în Capitală. O alegere pe care mulţi o regretă acum, după ce şi-au dat seama că visul lor nu era atât de frumos pe cât ar fi crezut.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 19:06

Vezi și

Dezvolvatorul le-a spus tuturor acelaşi lucru: "Eşti la 5 minute de metrou".

Fiica Aureliei, Gabriela, locuieşte în acelaşi cartier. S-a mutat aici în 2017. A dat 57.000 de euro pe un apartament cu 3 camere nou-nouţ. În oraş, de banii ăştia, abia dacă şi-ar fi permis o garsonieră.

Gabriela Homoranu, locuitor Popeşti Leordeni: Mi s-a părut un preţ bun. Ni se promitea, la vremea respectivă, că lucrurile se vor rezolva pentru că partea cu imobiliarele a crescut de la un an la altul iar primăria ne-a promis că va rezolva absolut tot ce tine de dezvoltarea unui oras. Bineînţeles că lucrurile nu s-au întâmplat aşa.

Îşi regretă alegerea la fiecare ploaie.

Pe acelaşi subiect

Gabriela Homoranu, locuitor Popeşti Leordeni: Dacă a trecut o maşină pe lângă tine pe drumul Fermei te duci şi faci un duş. Întotdeauna iesim cu cizme de cauciuc si ne schimbăm la metrou sau în drum spre metrou.

Metroul pare că a fost şi singurul reper aici. 

Gabriela Homoranu, locuitor Popeşti Leordeni: Au ţinut cont de asta când au făcut blocurile, fix pe asta au şi mizat.În momentul în care agentul imobiliar venea şi îţi vindea apartamentul îţi spunea: eşti la 5 minute de metrou. Fix pe asta au mizat toţi.

Şi a funcţionat: cartierul s-a umplut, la fel şi buzunarele dezvoltatorilor. Doar că apa şi curentul nu mai ajung acum la toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Exclusiv Observator » Cele 6 cuvinte cu care un dezvoltator a convins mii de oameni să îşi ia apartament aici, lângă Bucureşti