46 de mii de angajati ai Pentagonului vor fi disponbilizati

Publicat: 26.01.2013, 08:46.

Aproximativ 46 de mii de angajati ai Pentagonului vor fi disponbilizati, in incercarea de a reduce cheltuielile prea mari ale bugetului de stat american. Aceasta masura ii vizeaza pe muncitorii civili cu jumatate de norma si cu contract pe perioada determinata. In plus, civilii cu norma intreaga, al carui numar este de ordinul a catorva sute de mii de oameni, vor intra in concediu neplatit o zi pe saptamana timp de 22 de saptamani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.