Antena Meniu Search
x

Galerie foto A murit la doar 49 de ani, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Anchetă în Italia, după moartea inexplicabilă a Valentinei Bencini

Comunitatea din San Gusmè, un orășel din Castelnuovo Berardenga, la granița dintre provinciile Arezzo și Siena, Italia, este în stare de şoc după moartea subită a Valentinei Bencini, de 49 de ani, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.07.2021, 20:06

"Nu există cuvinte, suntem distruşi", este unul dintre sutele de mesaje care curg pe reţelele de socializare, de câteva zile, după ce s-a aflat de moartea Valentinei Bencini, originară din Montevarchi, dar rezidentă în San Gusmé, în municipiul Castelnuovo Berardenga. O moarte inexplicabilă, asupra căreia procurorii italieni încearcă acum să facă lumină. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Arezzo Notizie, autopsia trupului neînsufleţit al Valentinei Bencini, găsită moartă vineri, la mici 24 de ore după prima doză de vaccin Moderna, a fost efectuată ieri după-amiază, de echipa profesorului Marco di Paolo din Pisa. Medicul legist are la dispăziţie 60 de zile pentru a răspunde la întrebarea adresată de procurorul care caută cauzele morţii femeii de 49 de ani. El trebuie să spună dacă există sau nu o legătură între administrarea vaccinului anti-Covid și moartea subită a acesteia.

Pe acelaşi subiect

Familia Valentinei Bencini şi-a desemnat propriul medic legist

Valentina a fost găsită moartă în casă vineri, în jurul orei 12.00. Cu o zi înainte fusese vaccinată cu prima doză de vaccin Moderna. Fostul ei iubit, care încă mai avea cheile locuinţei, a fost cel care a făcut descoperirea macabră, după ce mama Valentinei nu mai reuşise să ia legătura cu fiica ei de câteva ore. A fost chemată ambulanţa, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Carabinierii au verificat cu atenție interiorul casei şi nu au descoperit niciun semn de intrare forțată. Nimic care să sugereze o moarte violentă. Nu a mai rămas decât ipoteza bolii ca şi cauză a morții. 

Anchetatorii continuă verificările şi încearcă să refacă ultimele ore din viaţa Valentinei. Potrivit La Nazione, familia şi-a desemnat propriul medic legist, care a asistat la autopsie şi care va trebui să dezvăluie dacă vaccinarea cu prima doză de vaccin Moderna a fost sau nu doar o coincidenţă tragică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » A murit la doar 49 de ani, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Anchetă în Italia, după moartea inexplicabilă a Valentinei Bencini