Antena Meniu Search
x

Un bărbat cu două neveste, găsit mort în casa amantei

Un om de afaceri căsătorit, care ducea o triplă viață secretă, a murit înjunghiat în casa amantei. Femeia a fost și ea găsită moartă, așezată lângă cadavrul omului de afaceri. Bărbatul mai avea două neveste, care spun că nu știau una de cealaltă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.10.2020, 01:16

Deși avea două neveste, bărbatul și-a făcut și o amantă
Un bărbat care avea două neveste a fost ucis de amantă, amândoi fiind găsiți morți în casa femeii - Profimedia

Uciderea afaceristului Gary Williams, care a fost găsit mort, dezbrăcat complet, lângă corpul amantei sale, în casa femeii, continuă să scoată la lumină elemente interesante. Williams avea mai multe răni prin înjunghiere la gât, piept și abdomen, când a fost găsit.

Gary Williams a fost căsătorit cu Elaine de mulți ani, în timp ce era, de asemenea, într-o relație de lungă durată cu o altă femeie din 1991, însă avea și o amantă, Jessena.

Autoritățile au audiat ambele sale soții, acestea susținând amândouă că nu auziseră niciodată și nici nu au văzut-o pe amanta pe care Williams o avea din 2014.

Bărbatul, care conducea o afacere cu vânzări de rulote, a părăsit locuința, din Swansea spunându-i soției că livrează o rulotă în Yorkshire și că se va întoarce în curând.

În schimb, el s-a dus la casa amantei, din Llanelli, unde ulterior a fost găsit mort, înjunghiat mortal. Se pare că amanta l-a ucis, apoi și-a luat viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat cu două neveste, găsit mort în casa amantei