Antena Meniu Search
x

Bărbat înjunghiat de soţie, după ce femeia geloasă nu s-a recunoscut în pozele mai vechi din telefon, şi a crezut că soţul are o amantă, în Mexic

O femeie din Mexic şi-a înjunghiat soţul deoarece credea că acesta are o amantă. Soţia văzuse mai multe fotografii în telefonul bărbatului, însă nu a realizat că în pozele respective erau chiar ei, doar că în tinereţe. Ea urmează să răspundă în faţa instanţei pentru fapta sa.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 24.01.2021, 16:26

Soţia nu s-a recunoscut în pozele mai vechi din telefon
O femeie din Mexic şi-a înjunghiat soţul deoarece credea că acesta are o amantă - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • O soţie geloasă şi-a înjunghiat soţul, după ce a crezut că omul are o aventură
  • Incidentul a avut loc în Mexic

Gelozie dusă la extrem. O soție a recurs la un gest violent, după ce a crezut că partenerul ei o înşală. Aceasta găsise mai multe poze în telefonul bărbatului, ca atare a tras concluzie că în fotografii este vorba despre amanta acestuia.

Cuprinsă de furie, ea nu a mai fost atentă la explicaţiile omului şi nici nu a mai avut luciditatea de a vedea că în fotografiile respective era vorba chiar despre ea. Potrivit rapoartelor poliţiei locale, pozele erau din tinereţe. 

În timp ce încerca să vorbească cu aceasta, femeia a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat de mai multe ori partenerul. Din fericire, rănile provocate nu i-au pus viaţa în pericol, aşa că omul a reuşit să îi ia din mâini cuţitul. Incidentul a avut loc în Mexic. 

În cele din urmă, bărbatul și-a convins soția că a digitalizat fotografiile vechi pentru a le stoca pe telefonul său, potrivit dailystar.co.uk.

Polițiștii au ajuns la fața locului, după ce vecinii au auzit țipete și zgomote puternice provenite din casa celor doi. Femeia a fost arestată pentru fapta sa. Aceasta urmează să se prezinte în faţa instanţei pentru a răspunde acuzaţiilor care i-au fost aduse. 

Gelozia, unul dintre motivele frecvente de crimă

Luna trecută, un fost soț gelos ar fi ucis-o pe fosta soție. Cuplul a divorțat în anul 2019, după ce datoriile la jocurile de noroc ar fi provocat numeroase discuţii şi probleme. 

Poliția locală spune că trupul femeii a fost găsit de tatăl ei, pe balconul casei sale. Arma crimei fusese cablul de la un uscător de păr. 

Omul ar putea primi o sentinţă de 15 ani, în urma procesului aflat în curs. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bărbat înjunghiat de soţie, după ce femeia geloasă nu s-a recunoscut în pozele mai vechi din telefon, şi a crezut că soţul are o amantă, în Mexic