Antena Meniu Search
x

Un bărbat a ucis trei tineri în 13 secunde, dintr-o gașcă de 5 care încerca să-l bată, și nu va fi acuzat de nimic

Un muncitor în construcții nu va fi acuzat de nimic, după ce s-a stabilit că a ucis trei tineri în legitimă apărare. Cinci persoane îl așteptau să-i dea o lecție dură, după o discuție aprinsă la un botez, însă trei dintre ei au plătit cu viața.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.10.2020, 17:07

- Profimedia
  • Bărbatul nu va fi acuzat de nimic, stabilindu-se că se afla în legitimă apărare
  • Trei tineri au murit, ceilalți doi au fugit

Gurjeet Singh, în vârstă de 30 de ani, a fost încolțit de un grup înarmat cu cuțite și un ciocan, în Ilford, Londra. Singh a reușit să-l deposedeze pe unul dintre agresori de cuțit, iar în 13 secunde a ucis 3 dintre agresori: Baljit Singh, 34 de ani, Narinder Singh, 26 de ani, și Harinder Kumar, 22 de ani, potrivit dailymail.co.uk.

Poliția Metropolitană a confirmat că Singh nu a fost acuzat.

Un al patrulea atacator, care a supraviețuit, a fost condamnat pentru conspirație și un al cincilea bărbat, despre care se crede că a fost șoferul celor patru, a fost de asemenea închis.

Muncitorul a suferit și el mai multe răni, în timp ce încerca să se apere.

Totuși poliția metropolitană l-a acuzat pe Gurjeet de posesia unei arme ofensive într-un loc public și a fost reținut. Singh a fost declarat nevinovat la scurt timp, de un juriu de la Snaresbrook Crown Court.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a ucis trei tineri în 13 secunde, dintr-o gașcă de 5 care încerca să-l bată, și nu va fi acuzat de nimic